De Kayfun 5, maar dan de clone.

Aangezien ik een Kayfun fan ben en het liefst de originele gebruik, ben ik toch om te proberen maar weer eens met de clone aan de slag gegaan. Met de Kayfun lite hetzelfde gedaan, eerst maar eens de clones geprobeerd en nu in bezit van 6 originele.

De Kayfun 5 maar eens van FT laten komen en dan wel de beste versie die ze verkopen, de SXK word overal betiteld als de beste clone.
Na een goede week was de KF 5 clone al binnen, FT word steeds sneller.

Zit netjes verpakt zoals we gewent zijn van FT.


En daarin weer twee aparte doosjes.

Met in het ene doosje de RTA en het andere de reserve onderdelen en de steeltank.

Ik ga nu alles uit elkaar halen en eens nader bekijken, dus er komt nog een verdere update.

Stiekum al een paar tankjes mee gedampt, en ik moet zeggen het valt zeker niet tegen. Het is geen KF lite, want de draw is heel anders ook al zet je die op stand 1 het is anders. Wel fijn dat je die kunt veranderen naar jou eigen wens.
Dus de double barrel zit hier ook weer in, en ook het coilen gaat erg makkelijk.

Plaats genoeg om je ding te doen, dus ook je wick is erg makkelijk aan te brengen. Ik houd die net zo groot als bij de KF Lite en dat gaat perfect.

Ziet er wel flex uit op de Smog II


Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je de base er af kunt schroeven zonder eerst de tank leeg te maken, en geen 2000 šŸ˜‰ onderdelen net als in de KF 4.
Goede clone die niet lekt of andere kwalen vertoont tot op dit moment. Wel even je O-ringen allemaal even nat maken met wat liquid, voorkomt lekken en het draait allemaal even wat lekkerder in elkaar.
Owja, wat deze keer wel fijn is dat er niet overal de logo’s van Svoemesto op zitten, dus duidelijk te zien dat het een clone is.