Kayfun 4 temp control Svoemesto UPDATE

Ook bij Svoemesto zijn ze natuurlijk druk met het oplossen van de problemen die zich voordoen bij het dampen van een Kayfun 4 op temperatuur controle. Flo van Svoemesto zei er van de week wat over op een Duitse Facebook pagina.

Vrij vertaald: “We werken momenteel aan veel dingen tegelijk. Daar hoort ook het tweaken van de Kayfun 4 bij en een aantal verbeteringen aan het binnenwerk. Het neemt veel tijd in beslag maar het zullen allemaal dingen zijn waar jullie naar kunnen uitkijken. We werken zo snel als we kunnen maar moeten natuurlijk ook nog wel eens een x vrij zijn zo af en toe. Als het werk klaar is zijn jullie de eerste die het horen, zo snel als sommige modders met een goede oplossing komen dat kunnen we niet, NOG niet…”

Verder wijd hij nog uit over het probleem van het dampen via temperatuur controle en geeft hij een verklaring waarom dit probleem niet voorkomen kon worden.

Wederom vrij vertaald: “Tijdens de productie van de Kayfun 4 was er nog geen temperatuur gecontroleerd dampen, dat kwam ongeveer gelijktijdig uit met de Kayfun 4. Ook is de Kayfun 4 heel lang getest, en zijn er een boel “kinderziektes” uit gehaald voordat we het product in de verkoop hebben genomen. De problemen die er nu met het nieuwe design van de Kayfun optreden komen gelukkig maar in een paar procent van de verkocht producten voor, maar we nemen ze desalniettemin wel zeer serieus. We willen het probleem bij de wortel aanpakken en niet alleen iets maken wat de symptomen bestrijd. We hebben inmiddels al een aantal zeer goed werkende oplossingen gevonden voor de werking van de Kayfun 4 en de DNA 40 en deze zullen deze binnenkort beschikbaar zijn.”

Kortom, even een update over hoe ver ze ongeveer bij Svoemesto zijn met de oplossing voor dit probleem!

Ik ben niet alleen benieuwd naar de oplossing, maar ook naar de andere dingen waar ze nu zo druk mee zijn!

UPDATE: en nu heeft Flo een foto geplaatst van wat waarschijnlijk de oplossing voor het probleem zou moeten zijn

Whoop there it is:

4 comments