Molinberry M-line dripper liquid omg! Review

Soms kom je wel eens een review/giveaway tegen. Facebook deze keer. Na mijzelf op te geven had ik succes en jahoor, het flesje was onderweg!

Wacht, Artilux, wat is dit? Geen foto’s?! Ja… Mijn excuses. Dit keer een review zonder foto.

Test setup:

Na het drippen in de Tugboat v2 dual clapton, kwam de smaak niet echt enorm naar boven.
Zephyrus van UD, .3 ohm dual coil is uiteindelijk m’n test setup geworden waar het beste de smaak vanaf kwam.

Molinberry M-line
Smaak: omg!
VG/PG verhouding: 100%VG
0mg nicotine (0.0%)
EliquidOutlet.eu

 

Geur:

Wanneer ik dit ruik denk ik zelf aan oreo’s… Ik weet niet precies waarom.
Ik denk ook steeds aan het koekje van de Icecream sandwiches uit de US.

Smaak:

Ook wanneer ik deze juice damp komen de oreo’s naar boven. Tegenwoordig heb je de oreos als ijsjes. Dit op het idee van de Amerikaanse icecream sandwiches. De smaak is enorm subtiel. Het is totaal geen overheersende smaak en dit komt misschien omdat er gekozen is voor een 99,5% VG base.
Het idee van de oreos blijft naarmate ik meer damp, in de zephyrus met een dual coil setup van .3 ohm is dit wolkjes blazen en komt de smaak aardig naar boven.
Maar… De smaak blijft subtiel. Wellicht te subtiel.
Ik weet dat ik hier een lijn review welke is gepubliceerd als Cloudchaser liquid. En ja, je kunt hier perfect mee cloudchasen! Want de smaak is niet te overheersend waardoor je er van kunt blijven dampen. Maaaaaar… Damp je dit op een normale dripper, niet te bijzonder… Of wil je deze juice in je tankje gooien heb je een minder fijne tijd. Tenzij je een subohm tank gebruikt en hier ook daadwerkelijk subohm op dampt.

Van mij had er wel wat meer flavour in gemogen.

Gier:

Welke gier? 0 mg nicotine, dus de gier is er niet.

Damp:

Exact wat je kunt verwachten van een pure VG Juice. Dikke wolken. Lekkere dikke wolken!

Conclusie:

Ik ga het simpel houden, een goede juice voor een cloudchaser. Geen goede juice voor een flavourchaser. De smaken zijn subtiel en zijn lastig om terug te vinden. Al vind ik de juice toch erg lekker, maar dat alleen in dikke wolken van de Zephyrus.

 

Wil je meepraten of heb je vragen? Schroom niet! Je kunt terecht op ons forum.