Over de Damptafel

Welkom op de website van de Damptafel.

De Damptafel is een vereniging door dampers voor dampers. Deelnemen kan enkel en alléén op uitnodiging van de leden van de Damptafel.

De Damptafel is opgericht door een groepje dampers, die elkaar geregeld tegen kwamen op de afhaal avonden van dampertje.nl

De gezelligheid van deze avonden wilden we verder uitbreiden door middel van de Damptafel.

Elke week komen leden van de Damptafel bij elkaar om te praten over dampen, nieuwe dingen te proberen en uiteraard gewoon voor de gezelligheid.

BLOG

Op deze website kunnen alle leden van de damptafel een blog(je) schrijven over dampen of damp gerelateerde zaken. Gasten kunnen deze blogs wel lezen maar er zelf géén maken.

FORUM

Op het forum gedeelte van De Damptafel is iedereen welkom, dus leden en niet leden van De Damptafel. Ben je geen lid van De Damptafel, dan ben je te gast. Wij stellen het op prijs als iedereen zich houdt aan de regels van De Damptafel.

Alle vaste leden van de Damptafel zijn tevens moderator. Zij zullen proberen het forum zo “schoon” mogelijk te houden. Dat wil zeggen dat we met respect met elkaar omgaan en dat een topic niet “vervuild” wordt met onderwerpen die daar niet thuis horen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *